Bir Kişinin Birden Fazla Burcu Olur Mu?

Nur

New member
Bir Kişinin Birden Fazla Burcu Olur Mu?
Astroloji gelecekten haber verir mi? Bu, bilim yıldızları ve onların insanlar üzerindeki etkisini inceleyen bir bilim dalıdır. Tarihi çok eskiye dayanır. Geleceği bilmek ve kesin bir cevap vermek mümkün değildir ve bu durumun aksi kanıtlanamaz. Ancak önünüzdeki hayata dair insanların ve onların yaşamları hakkında bulunduğu öngörüdür. Ve bunu onların geçmişlerindeki hata, deneyim, yaşanmışlıklarına bakarak yapabilir.

KARAKTER ÜZERİNDEN TAHMİN

Bir insanın kişilik ve karakter özellikleri onun bir nevi yaşamının aynasıdır. Örneğin çok kitap okuyan ve genelde birçok konuda fikir ve zikir sahibi olan bir insanın bir tür genel kültür yarışmasına katıldığında kazanma olasılığı bunun zıttı özelliklere sahip olan bir insana kıyasla daha fazladır. Bunu tahmin etmek çok da zor değildir. Bir de bunun yıldızlarla olan ilişkisini aydınlatmak gerekirse şöyle denilebilir; Bu bilime göre yıldız hareketleri ve buna benzer davranışlar insanların benliğini ve kişiliğini hazırlar. Kişiliğini ve karakteri bilinen bir insanın da geleceğinde alacağı kararları ve bunun sonucunda yaşanabilecek ihtimalleri tahmin edilebilir. Bu, bilim dediğimiz kavramsal yapı da bunun karşılığı ve vücut bulmuş halidir.

FALCILIK

Bu bilim de kendisini zaten bir tür falcılık bilimi olarak açıklamaktadır. Fal dediğimiz kavram ise geleceğe dair çıkarımlarda bulunmaktır ve bunu ait olduğu sınıfın araçlarından yardım alarak yapar.

Ama astroloji gelecek hakkında kesin bir bilgi veremese de yapmış bulunduğu öngörü ve tahminler ile insan hayatına yön verir ve gelişimine yardımcı olur. Çünkü insan hayatını, bunların insan üzerindeki etkisini incelerken aynı zamanda da geçmiş alt yapılarından faydalanmadan da sadece yıldız ve gezegen konumlarına veya hareketlerine göre de tahminlerde bulunur. Özetle astroloji haber veremese de yola ışık tutar ve alınacak kararlara yön verebilir.