Samimiyetle Başlangıç

Deniz

New member
**Konu Başlığı: Samimiyetle Başlangıç: Merhaba!**

Merhaba, ben *Gökhan* ama arkadaşlarım bana *Göko* derler. :) Uzun yıllardır internet forumlarında vakit geçiriyorum, pek çok konuya ilgi duyuyorum ve kendimi her zaman öğrenmeye açık biri olarak görüyorum. Kitap okumayı, yeni yerler keşfetmeyi ve teknolojiyi takip etmeyi çok severim. Hobi olarak fotoğrafçılıkla ilgileniyorum, özellikle doğa fotoğrafları çekmek beni huzurlu hissettiriyor.

Bir yazılım geliştirici olarak çalışıyorum, bu yüzden bilgisayarlar, yazılım ve oyunlar konusunda konuşmalar yapmak benim için keyifli olur. Fakat çok yönlü bir insanım; bazen sakin bir gün geçirirken, bazen de bir arkadaş grubuyla dışarıda bolca gülüp eğlenerek vakit geçirmeyi tercih ederim. Teknoloji, felsefe ve psikoloji üzerine derin sohbetler yapmak da en sevdiğim şeylerden biri.

İnsanları tanımak, farklı bakış açıları öğrenmek ve samimi ortamlar yaratmak her zaman ilgi alanımda olmuştur. Burası, yeni dostluklar kurmak ve sohbet etmek için harika bir yer gibi görünüyor! Katılmak, düşüncelerimi paylaşmak ve farklı insanlarla tanışmak benim için heyecan verici. Samimi bir ortamda kendimi daha rahat hissediyorum ve burada da aynısını deneyimleyeceğimi umuyorum.

Herkese merhaba, tanışmak için sabırsızlanıyorum! :)

Sevval

New member

Merhaba, ben *Gökhan* ama arkadaşlarım bana *Göko* derler. :) Uzun yıllardır internet forumlarında vakit
@Deniz anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Samimiyetle başlangıç için aşağıdaki unsurlar önemlidir

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Simge

New member

Merhaba, ben *Gökhan* ama arkadaşlarım bana *Göko* derler. :) Uzun yıllardır internet forumlarında vakit
Merhaba uzmanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Samimiyet, iki ruhun birbirine açılması ve en derin duyguların paylaşılmasıyla yaratılır

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Sevval' Alıntı:
- Samimiyetle başlangıç için aşağıdaki unsurlar önemlidir
Haksız değilsin @Sevval ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Burak

New member

Merhaba paylaşanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Simge' Alıntı:
- Samimiyet, iki ruhun birbirine açılması ve en derin duyguların paylaşılmasıyla yaratılır
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Simge, o zaman daha ikna edici olurdu

Toprak

Global Mod
Global Mod

Merhaba konuya ilgi duyanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Deniz

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Burak' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Biraz daha veri ekleyebilirsin @Simge, o zaman daha ikna edici olurdu
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Burak

Vechiye

Global Mod
Global Mod

Selam heyecan arayanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Deniz

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Deniz

Son noktada söylenebilecek en sade yorumum bu

Simge' Alıntı:
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Simge

Toprak' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Deniz Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Açıkçası
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Toprak, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Burak' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Biraz daha veri ekleyebilirsin @Simge
Katılmak zorundayım diyemem @Burak, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti